Bedenktijd ruilen/retourneren
Mopperkontjes hoopt altijd dat je tevreden bent met de producten die je hebt besteld. Mochten de producten toch niet naar wens zijn dan heb je het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De retourkosten (van terugzending) zijn voor de klant. 

Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag (inclusief eventuele verzendkosten (van de heenzending)) gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden deze eventuele verzendkosten niet vergoed.

Het verschuldigde ordebedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort worden. Het bedrag wordt teruggestort op hetzelfde rekening waarmee er is betaald.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour
Producten die gepersonaliseerd zijn kunnen niet geretourneerd worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Hierbij gaat het om producten die bedrukt worden met naam en/of geboortegegevens. Mochten er toch klachten over zijn, neem dan gerust contact op dan kijken we naar de mogelijkheden.

Retour sturen
Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien rederlijkerwijze mogelijk – in de orginele staat en verpakking aan Mopperkontjes geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je, voordat je iets terug stuurt, eerst contact op te nemen met Mopperkontjes en het ingevulde retourformulier te mailen naar info@mopperkontjes.nl

Kosten van de retourzending zijn voor de klant. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Mopperkontjes zal vervolgens het verschuldigde ordebedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien het product gebruikt of beschadigd is kan het helaas niet teruggenomen worden. Verpak de artikelen dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Meer over retourneren lees je in de algemene voorwaarden.

KLIK HIER VOOR HET RETOURFORMULIER!

© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel