Bestelling
Bestellingen kunnen worden gedaan via de webshop, tenzij anders is afgesproken. Zodra de betaling ontvangen is wordt de bestelling actief. Je ontvangt een bevestigingsmail van je bestelling, check ook altijd even je spambox.

Betalingen
Via Ideal en Bancontact kunnen betalingen voldaan worden. Ook kun je voor de optie vooraf overboeken kiezen. Het rekeningnummer van Mopperkontjes is: NL87KNAB0500859876.

Levertijd
De gemiddelde levertijd van de producten bedraagt tussen de 2 – 5 werkdagen. De meeste producten zijn handgemaakt en hebben daardoor veel tijd nodig. Uiteraard streven we altijd naar de snelste levertijd. De levertijd kan per product deze verschillen en deze is afhankelijk van de voorraad. Heb je een speciale wens of moet het product aangepast worden dan moet je rekening houden met een langere levertijd.

Heb je iets nodig voor een bepaalde datum en ben je bang dat dit niet gaat lukken binnen de 2 - 5 werkdagen? Stuur dan even een mailtje naar info@mopperkontjes.nl voordat je een bestelling plaats, dan kijken we samen even naar wat de mogelijkheden zijn.

In artikel 11 – punt 3 van de algemene voorwaarden staat vermeld dat Mopperkontjes er naar streeft om de geaccepteerde bestelling te leveren zoals hierboven beschreven staat, maar altijd uiterlijk binnen 30 dagen.

Mopperkontjes heeft geen invloed op het moment van bezorgen. De bezorging vind meestal de eerst volgende werkdag plaats tussen 09:00 en 18:00 uur, nadat je een verzendbevestiging hebt ontvangen.

Verzend- en verpakkingskosten
Alle bestellingen worden vanuit Nederland verzonden via PostNL. De kosten van brievenbuspakketpost bedragen €4,50 en een verzending pakketkost bedraagt €6,75. Mopperkontjes streeft er altijd naar om te verzenden via brievenbuspakketpost. Als je bestelling op de post gegaan is ontvang je een track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

Stickers, cadeaulabels en andere kleine/lichte (niet breekbare) producten worden verstuurd voor €3,03 als brievenbuspost. Let op: dit word verzonden zonder track & trace code.

Mopperkontjes is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten tenzij dat de track & trace geen bezorgstatus aangeeft. Neem in dat laatste geval binnen 48 uur contact met ons op. 

Plaats je een bestelling van €60,- of meer dan betaal je binnen Nederland geen verzendkosten!

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen €9,50. Voor bestellingen uit België en Duitsland betaal je vanaf €70,- of meer geen verzendkosten.

Bestellingen kunnen ook gratis opgehaald worden in Nieuw-Schoonebeek, op afspraak.

© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel