À la collection

À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen.
À la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten delen.

In 2013 begon voor À la collection de reis naar India. 2 soulmates gingen samen naar India op reis waar zij werden geïnspireerd door de lokale bevolking en wilden hun vele talenten en vakmanschap delen. Zo besloten ze om samen met de lokale ambachtsman unieke producten te maken. Dit begon op zeer kleine schaal met producten die hen inspireerde om door lokale ambachtslieden te worden geproduceerd, onder eerlijke werkomstandigheden.

Nu verkoopt À la collection deze handgemaakte producten en unieke vondsten, die allemaal hun eigen verhaal vertellen. 

À la vertelt verhalen over mensen, producten en culturen. De behoefte om te reizen, te ontdekken en gelijken over de hele wereld te ontmoeten. À la is nieuwsgierig en is daarom altijd op zoek naar unieke stukken met een bijzonder verhaal die samen met jou nieuwe herinneringen zullen creëren. Bewust zijn van een bepaald gevoel; het gevoel dat naar boven komt als we een product vinden dat bij onze verbeelding past. À la voldoet aan het verlangen naar dit gevoel.

À la wil je nieuwsgierig maken en de passie voor handgemaakte sieraden en lifestyle producten delen. De passie voor reizen maakt het voor À la collection mogelijk om items met een zeldzame identiteit te zoeken en indrukken om te delen.
Er zijn een aantal producten die zij dupliceren om ze voor iedereen toegankelijk te maken en producten die ze zelf hebben verzameld. À la collection creërt en beheert. Geeft en neemt. Adopteert en deelt.

Alle artikelen zijn handgemaakt in kleine ateliers in familiebezit in heel India die hoge kwaliteitsnormen garanderen en plaatselijk veilige en ethische werkomstandigheden bieden.

Sorteer op
© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel