Jollein

Familie liefde sinds 1973
Het verhaal achter Jollein is het verhaal van familieliefde. Jollein is niet bedacht door een stel knappe marketeers maar ontstaan vanuit de basis een oer-Hollands gezin. Alle onze producten worden iedere dag nog steeds ontworpen en gemaakt met dezelfde familie liefde. Dit is hét geheime ingrediënt van Jollein. 

Een rijdende showroom
Het textielbedrijf in babyartikelen, waarvoor oprichter Wim Smits sr. werkte, ging in helaas 1973 failliet. Hij was getrouwd en had een gezin met kinderen en er moest natuurlijk brood op de plank komen. Wim zat niet bij de pakken neer, kocht een paar rollen mooie stof en bracht deze naar een naaiatelier in Friesland. In een opgeknapte oude bus ging hij daarmee met zijn eerste gemaakte handel bij zijn bekende relaties langs; het familiebedrijf was geboren.

Uitvinder van de babyslaapzak
In de vroege jaren van Jollein kochten de moeders in Duitsland standaard trappelzakjes voor hun baby. Bij Jollein vonden we dit een aardig ding, wat slechts met een paar kleine aanpassingen een ideale babyslaapzak kon zijn. In het Jollein-atelier werd het patroon uitgewerkt en zo was de eerste echte baby slaapzak in Nederland een feit. Tot op de dag van vandaag is de baby slaapzak nog steeds één van onze favoriete producten.

Baby essentials
Iedere jonge moeder wil een veilige thuishaven voor haar kind. Ze wil veiligheid bieden en warmte geven. Wij helpen je graag met mooie en betaalbare essentials voor jou en voor je baby. Sinds 1973 met familie liefde gemaakt.

Jollein
Mothers feel what’s best

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel