FRIGG

Baby essentials in Deens design gemaakt met veiligheid en schoonheid in het achterhoofd.

Welkom in de wereld van FRIGG - een Scandinavisch universum vol veiligheid, rustgevend comfort en eersteklas Deens design met één primaire productfocus: fopspenen voor onze kleinste mensen.

De inspiratie achter de FRIGG-fopspenen gaat ver terug naar de Noorse mythologie, en meer specifiek naar een speciale godin genaamd Frigg.

  • DEENS ONTWERP: Doordacht ontworpen voor het comfort van uw baby.
  • VAKMANSCHAP: Waar vorm en functie in harmonie leven.
  • VEILIGHEID: Vrij van alle schadelijke stoffen.

FRIGG-fopspenen weerspiegelen de Deense designtraditie.
De inspiratie van de Deense designtraditie ligt in de FRIGG-fopspeen, en de eigentijdse draai aan het ontwerp maakt de fopspeen relevant voor elk modern gezin met kind. Zowel Daisy, Daisy Night, Rope als Moon Phase hebben moderne details die de aandacht trekken van elke stijlbewuste moeder. Dat maakt FRIGG de perfecte pasvorm voor de moeders van vandaag die veel belang hechten aan klassieke ontwerpen met moderne wendingen bij het kiezen van babybenodigdheden.

100% GEMAAKT IN DENEMARKEN – 100% VRIJ VAN SCHADELIJKE STOFFEN
FRIGG is een ronde fopspeen die – als enige fopspeen op de markt – voor 100% in Denemarken wordt gemaakt. De fopspeen heeft een elegante, functionele vorm waarbij elk klein detail een doel dient. FRIGG is ontworpen met de behoefte van het kind aan troost als het primaire doel.

DE KERNFUNCTIE VAN EEN FOPSPEEN IS COMFORT GEVEN
In de vroege jaren worden kinderen gedreven door hun behoeften en instincten. De FRIGG-fopspeen is ontwikkeld om de moederborst na te bootsen om het gebruik voor het kind zo natuurlijk en geruststellend mogelijk te maken. De ronde vorm wordt aanbevolen door pediatrische chiropractoren en kraamhotels in Denemarken. De schild van de speen is iets naar buiten gebogen om een maximale luchttoevoer naar de gevoelige huid van de baby rond de mond te garanderen.

De fopspeen is vervaardigd met een focus op het minimaliseren van de impact op het milieu, daarom is het schild gemaakt van PP (Polypropyleen), een materiaal met een lage impact op het milieu en gemaakt zonder afvalproductie. Het natuurlijke rubber dat voor de latex speen wordt gebruikt, is een 100% natuurlijk materiaal dat elastisch is en huidachtig aanvoelt voor het kind om op te kalmeren. Alleen de beste en schoonste latex wordt gebruikt voor de FRIGG-fopspenen. Frigg streeft er altijd naar om te creëren wat het beste is voor de kleintjes, dus veiligheid heeft natuurlijk de hoogste prioriteit. Uit veiligheidsoverwegingen wordt elke fopspeen uitgerekt en vacuüm getest voordat hij de productiefaciliteiten verlaat.

Schoonmaken

Zo maak je je FRIGG-speen schoon

Frigg spenen hebben de juiste zorg nodig om onze kleintjes te beschermen tegen bacteriën en virussen en om een ​​goede speenhygiëne te behouden.

Speen reinigen – stap voor stap:

  1. Doe de speen in een schone kom
  2. Giet over met gekookt water
  3. Laat de speen ongeveer 5 minuten weken
  4. Haal de speen uit de kom laat hem drogen
  5. Knijp overtollig water uit de speen als deze voldoende is afgekoeld

Voorzichtig! Kook de speen niet in een pan. De spenen zijn niet bedoeld om te koken; ze zullen door de hoge hitte kapot gaan.

Speen schoonmaken - hoe vaak?
Hoe jonger uw kind is, hoe belangrijker het is om het te beschermen tegen bacteriën en virussen en om een ​​goede speenhygiëne te behouden. Dit is deels te wijten aan het feit dat het immuunsysteem van een jong kind pas rijpt als het drie maanden oud is. Premature baby's, zuigelingen en baby's tot 3 maanden verdragen niet zoveel bacteriën en virussen als baby's ouder dan drie maanden. Daarom moet de speen vaker worden schoongemaakt als je kindje tussen de 0-3 maanden oud is.

Premature baby's, baby's en baby's tot 3 maanden oud:
De speen moet elke keer dat hij op de grond is gevallen met heet water worden schoongemaakt. Bovendien moet de speen minstens één keer per dag worden schoongemaakt met kokend water.

Baby's ouder dan 3 maanden:
Spoel de speen eenmaal per dag onder warm water en spoel hem af onder koud water als hij op de grond is gevallen.

Speen vervangen - hoe vaak?
Spenen moeten na 4-8 weken gebruik worden vervangen - allemaal afhankelijk van hoeveel de speen gedurende deze tijd is gebruikt. Sommige baby's hebben een zeer sterke zuigkracht of gebruiken slechts één speen tegelijk, en in deze gevallen kan de speen na minder dan 4 weken aan vervanging toe zijn.

Er is ook een hygiënische reden om de speen regelmatig te vervangen. Hoe ouder de speen wordt, hoe meer bacteriën zich erin zullen verstoppen. Om deze reden mag uw kind niet langer dan 8 weken dezelfde speen gebruiken - zelfs als het lijkt alsof het in perfecte staat is.

Controleer altijd de speen voor gebruik

Voordat u de speen aan uw kind geeft, dient u deze altijd te onderzoeken op zichtbare gebruikssporen – dit doet u door aan de speen te trekken. Als de tepel tandafdrukken, barsten of andere tekenen van slijtage vertoont, moet u deze onmiddellijk vervangen.

NB! Als de speen van natuurlijk rubber groter wordt, betekent dit dat het tijd is om de speen te vervangen.

 

Sorteer op
© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel