Mushie

Mushie is een Amerikaans babymerk dat eigendom is van Mushie & Co, LLC en vooral bekend staat om zijn Scandinavië ontwerpen. 

Het bedrijf werd in 2018 opgericht door Mushie en Levi in een logeerkamer in hun huis in het zuidwesten van Houston. Al het productontwerp wordt in Houston en Zweden gedaan door een team van ontwerpers onder leiding van Mushie. Het bedrijf gebruikt fabrieken in de VS, Denemarken, Turkije en Azië.

Het ontstaan van Mushie

Mushie en haar acht broers en zussen groeiden op in Tsjechië, België, Israël en Polen vanwege de aard van het onroerendgoedbedrijf van haar vader. Ze voltooide haar hbo-opleiding en werd 7 jaar lang lerares voordat ze naar New York verhuisde, trouwde en kinderen kreeg.

Levi is geboren en getogen in Houston samen met zijn acht broers en zussen. Toen hij 17 was, begon hij mobiele telefoons te kopen en door te verkopen terwijl hij in Brooklyn en in New York woonde, en uiteindelijk terug belandde in Houston, waar hij een marketing- en e-commence-consultant zou worden, samen met verschillende startende bedrijven.

Nadat Mushie tijdens haar tweede zwangerschap gezondheidsproblemen kreeg, had ze geen andere keuze dan haar beroep als lerares op te geven. Ze moest veel bedrust nemen.Terwijl ze deze moeilijke tijd doorstond, vond ze vreugde in het onderzoeken en vinden van de beste producten voor haar baby.

Zowel zij als haar man vonden het een uitdaging om esthetisch aangename, praktische en veilige babyproducten te vinden en zo werd Mushie, het bedrijf, geboren samen met hun tweede zoon.

Sorteer op
© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel