Naïf Natural Skincare

Toen Jochem en Sjoerd in 2013 voor het eerst allebei vader werden, kwamen zij erachter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren: natuurlijke verzorging voor Baby & kids, met alleen ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft en die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. Inmiddels is er een natuurlijk assortiment voor jong en oud. Want ook jij hebt recht op gewoon goede, simpele, natuurlijke huidverzorging.

En over dat simpele gesproken

Bij Naïf kijken ze liever hoe het anders kan en kijken ze naar natuurlijke alternatieven die hetzelfde, zo niet beter, resultaat geven als de niet-natuurlijke varianten. Bij Naïf vind je ingrediënten als lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado olie en tomatenextract. Maar ook zinkoxide en kokosvezels. Minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën; daar blijven ze van weg. Want dat heeft de huid niet nodig en dient ook de planeet niet.

We help families to take good care without worry

De filosofie achter Naïf is simpel: do good. Wat dit betekent? Ze maken huidverzorgingsproducten die de puurheid van de mens en planeet respecteren en beschermen. Ze willen de aarde beter achterlaten. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de volgende generatie en hen een basis geven waarin ze kunnen kiezen voor Good Care. Dit zit ‘m niet alleen in de ingrediënten, ook in de verpakkingen, verzendmethoden en hoe ze bij Naïf te werk gaan.

Good Care, Worry Free.

Sorteer op
© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel