Het merk 

Flow Amsterdam is een Nederlands merk dat producten ontwerpt die kindjes en jonge ouders helpen rust en harmonie te creëren tijdens de eerste jaren. Als jonge ouders weten wij dat het krijgen van kindjes het meest bijzondere is wat er bestaat, maar dat het jonge ouderschap ook veel uitdagingen kent. Met onze producten willen wij jonge ouders ondersteunen en kindjes de liefde, het vertrouwen en de geborgenheid geven die ze nodig hebben tijdens hun ontwikkeling in de eerste jaren.

"Because a good start in life means everything"  

Kernwaarden 

Rust en harmonie 
Flow Amsterdam weet dat het ouderschap veel uitdagingen kent. Zij dragen daarom graag bij aan extra rust en comfort voor zowel kindjes en ouders en brengen met hun producten harmonie in het dagelijkse gezinsleven. "We zorgen ervoor dat je als ouder elke dag op ons kunt bouwen."

Liefdevol 
Flow Amsterdam laat zich inspireren door de onvoorwaardelijke liefde die jij als ouder voelt voor je kindje. Bij het ontwerpen van onze producten denken we daarom altijd aan hoe jij ze als ouder de liefde, geborgenheid en het vertrouwen kunt geven die ze nodig hebben tijdens de ontwikkeling in hun jonge jaren.

Ondersteunend 
Bij het ontwerpen van de producten denken we altijd vanuit de gebruiker, waardoor Flow Amsterdam in de eerste plaats functioneel is. Onze producten zijn eenvoudig in gebruik en van hoogwaardige kwaliteit. We zoeken steeds naar nieuwe en originele manieren om hier invulling aan te geven.

Stijlvol 
Flow Amsterdam ontwerpt producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. Met onze producten laten we zien dat eenvoud, functionaliteit en stijl perfect gecombineerd kunnen worden.

Flow Amsterdam & Duurzaamheid

Flow Amsterdam staat voor de ontwikkeling en productie van duurzame producten. Een product wat langer mee gaat levert direct waarde op: een hogere kwaliteitsperceptie, minder nazorg en een stapje dichter bij een duurzame samenleving. Daarom wordt bij de ontwikkeling van nieuwe producten bij voorkeur voor de duurzame oplossing gekozen. 

Bovendien hechten wij er veel waarde aan dat iedereen die bij ons en met ons werkt dit op een veilige en fijne manier kan doen. Dit geldt zowel binnen onze eigen organisatie als voor de samenwerking met onze partners. Zo vinden wij het heel belangrijk dat er goede arbeidsomstandigheden zijn, geen kinderarbeid, geen corruptie, geen discriminatie en uiteraard dat het milieu beschermd wordt. We zijn blij dat we kunnen werken aan betere toekomst en een gezondere wereld en we zullen altijd zoeken naar mogelijkheden om te verbeteren.

Sorteer op
© 2020 - 2024 Mopperkontjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel